Ο Αμπελουργός που έγινε CEO – Νέο Βιβλίο – Εκπαίδευση ως Εξυπηρετικός Ηγέτης (Servant Leader)

2000 χρόνια γνώσης και εμπειρίας Ηγεσίας και Management –

ΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και όχι μόνο…

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ:  fylatos.com/shop/ο-αμπελουργός-που-έγινε-ceo/

Το παρόν βιβλίο δεν επιμένει, δε στέκεται σε ένα από τα αναμφισβήτητα θετικά χαρακτηριστικά ενός ηγέτη, την ταπεινοφροσύνη. Γιατί ακριβώς, η πυκνή, παραστατική, πλήρης μελετητική σύνθεση του Βασίλη Μασούλα πηγαίνει την ιδέα της ταπεινοφροσύνης πολλά βήματα παραπέρα, πολλά βήματα μπροστά. Έτσι μέσω αντιπροσωπευτικών βιβλ(ι)ογραφικών παραπομπών, σκιτσάρει τις αρχές και τα πρότυπα μιας ηγεσίας. Το αρχικό παράδοξο αίρεται εύστοχα και κυρίως πειστικά μέσα από μια σειρά παραδειγμάτων από κείμενα της Καινής Διαθήκης, η ραχοκοκαλιά των οποίων σχετίζεται με την Άμπελο και τα γύρω από αυτήν. Ωστόσο τι δουλειά έχει η Καινή Διαθήκη στο σύγχρονο πλαίσιο των επιχειρήσεων;  Το πόνημα αυτό έρχεται να αποδείξει όχι μόνο τη θεωρητική αξία των ιερών διδαχών, αλλά κυρίως την πρακτική εφαρμογή τους στο σύμπαν της σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Ακόμα και μέσω case studies.
Τελικά θα διαπιστωθεί πως το βεληνεκές του βιβλίου είναι ευρύτερο γιατί μιλά για κάθε μορφή ηγεσίας, κάθε τύπο άσκησης εξουσίας. Σε δεύτερη ανάγνωση λοιπόν, το βιβλίο εισέρχεται, με διάθεση ανάλυσης, στο πεδίο των λεπτών ανθρώπινων σχέσεων.
Γι’ αυτό κρίνεται ότι συνιστά ανάγνωσμα πολύτιμο για την εξέλιξη καθενός μας σε κάθε εποχή, σε κάθε συνθήκη!

Αγοράστε το βιβλίο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος fylatos.com ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310 821622 & μέσω συνεργαζόμενων βιβλιοπωλείων.

ISBN978-960-658-065-9
ΣΕΛΙΔΕΣ272
ΕΚΔΟΣΗ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣΔρ. Βασίλης Α. Μασούλας
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΟΥΠολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση τυπωμένη σε λευκό χαρτί με διαγράμματα και εικόνες
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΑνθρωπιστικές, οικονομικές & κοινωνικές επιστήμες | Βιβλία για management

 

Σεμινάρια Εξυπηρετικής Ηγεσίας: Βασιζόμενοι στο βιβλίο Ο Αμπελουργός που έγινε CEO δημιουργήσαμε τα μοναδικά βιωματικά εκπαιδευτικά σεμινάρια Εξυπηρετικής Ηγεσίας! Εκπαιδεύουμε ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων που ασκούν καθήκοντα ηγεσίας και διοίκησης παραγωγικού ή τομέα παροχής υπηρεσιών ακολουθώντας τα πρότυπα της Εξυπηρετικής Ηγεσίας (Servant Leadership). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top